Skeleton Key Snowboard 2021/22

Varenummer 22251101000
3,039.00 DKK 4,349.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Er du træt af, at være ”fanget på pisten”? Burton har hørt dine bønner og designet dette all mountain pudder board, du kan tage med hvorhen du vil. Udforsk endnu ikke opdagede bjergsider, zig-zag ind imellem træerne eller tons ned af piserne. Skeleton Key kan det hele. Boardet egner sig i særdeleshed til pudder og pist, og kommer med et Directional Camber Bend og en Freeride Directional Shape. Det betyder, at boardet har camber under fødderne og rocker i nosen, og at nosen er en anelse længere end tailen. Samtidig er nosen blevet gjort en del bredere. Det lyder fint alt sammen, men hvad betyder det for dig? Jo, Skeleton Key er et super alsidigt freeride board. Konstruktionen gør, at boardet er let at manøvrere i alle typer terræn. Shapen giver en god flydeevne, flow og kontrol, mens camberen giver stabilitet og kantgreb.

Boardet er udstyret med en Super Fly II 700G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Dertil er torsionsstivheden styrket ved hjælp Triax Fiberglass med Carbon I-Beam. Deraf et super alsidigt board, der kan bruges til det meste.

Specifikationer
BEND: Directional Camber Bend under fødderne og Rocker i nosen
FLEX: Directional Flex
SHAPE: Freeride Directional
CORE: Super Fly II 700g Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Freestyle/park, Offpiste, Piste