Sir Francis Bacon Shorty - Junior - ski 2021/22

Varenummer 19F0021.101.1
1,749.00 DKK 2,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKI-ONLY - Denne ski leveres uden binding. Ved tilkøb af binding, monteres bindingen gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg.

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser.

Produkt information
Uanset om du er en ung ripper, der vil have en legit freeride-ski, eller du bare er lodret udfordret, er The Line Sir Francis Bacon Shorty det perfekte freeride-våben. Bygget med en meget lignende konstruktion som Sir Francis Bacon, Shorty, som du måske forestiller dig, er bare en kortere version designet til små børn, tweeners eller bare en lettere og kortere skiløber.
Shorty'en bruger Lines Aspenlite trækerne for at holde skien hurtig og smidig. Den er også bygget ved hjælp af en Cap konstruktion, som reducerer vægten og forbedrer holdbarheden generelt. Du finder den samme 107-millimeter talje, vippede spidser og hale, tidlig tilspidsning og en symetrisk flex, som vi ser i den større version af Bacon.
Denne ski er perfekt til unge skiløbere på udflugt og giver mulighed for en masse leg for de børn, der ønsker at finpudse deres skiftende skifærdigheder. Det fungerer endda godt i parken. Det bliver ikke meget mere legitimt end dette, når det kommer til ski designet til yngre atleter. Denne ting vil flyde gennem selv den dybeste sne, men har masser af sidecut og effektiv kant.

Detaljer:
- Vægt: 1645 g/ski (145cm)
- Drejeradius: 13m
- Flex: Blød
- Ski konstruktion: Capwall
- Trækerne materiale: Aspen
- Dimensioner (mm): 133-107-129
- Kørerniveau: Øvet – Expert

Kørestil: All-Mountain og Freeride
 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre, Junior
  • Skitalje bredde: 105-109
  • Ski type: Allmountain, Freeride, Twintip