Shift 13 MNC Black/Gold Sh120

Varenummer AD5002064120
3,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Atomic Shift 13 MNC er en game-changer: verdens første binding med fuld touring- og freeride-muligheder i en. Det simple system gør det altså muligt at bruge skien som en touring binding og når du så skal ned ad pisten drejer du bare en stift og så bliver det til en lækker freeride binding, der er kompatibel med alle normerede støvler på markedet. Du får altså det bedste fra begge verdener. Du kan også bruge bindingen til dine alpinture med din normale alpinstøvle. Endelig en binding til alt!
Bindingen her har en bremsestørrelse på 120. Se vores andre modeller med andre størrelser, hvis du ikke tror denne passer dine behov.

Atomic’s historie
Atomic er et af de mest vel- og anerkendte vintersportsmærker i hele verden! Hvis du har været på skiferie før, kan vi næste garantere dig, at du har set Atomic ski, støvler eller stave. Brandet er en af de helt store spillere og levere kvalitet og fedt design, sæson efter sæson.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Atomic
  • Årgang: 2023W