Sherpa Flannel Jacket Black

Varenummer G1552100-BLK
629.00 kr 899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Denne Sherpa-forede flanneljakke er helt perfekt til de varme dage, hvor en stor jakke bliver for meget. Jakken er er nemlig en lille multitasker, der kan fungere som et midter-isolerende lag. Med et blødt ydre ser den super godt ud, hvis du skal rende nogle ærinder i byen, og hvis du skal ud på nogle rigtig kolde dage i vinterferien kan du faktisk bruge den som et mellemlag.

Detaljer:

- Standard pasform
- Sherpa foret
- Snap åbning
- Brystlommer
- Forlommer
- Knap ved håndled
- Volcom Plaque
- 180 g garnfarvestof, 60% bomuld/40% polyester (BLK) Sherpa for

Volcom’s historie

Volcoms historie begynder i 1991, da brandet bliver født i Californien, USA. Volcom er drevet af deres vilje til hele tiden at optimere produkterne, hvilket også forklarer deres kerneværdier: at de selv bruger deres produkter, at de er drævet af deres produkter, at produkterne har en lang levetid og at produktionen skal være bæredygtig. Alle disse faktorer spiller sammen for at skabe de bedste kvalitetsprodukter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Volcom
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre