Shapers Union Tinder - D8 - 6'8" FTU - Surfboard

Varenummer SUD80808
4,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Tinder-D8 svigter dig aldrig, uanset om du swiper til højre eller venstre! Boardet er designet af Marcie O'Neill, og er dit perfekte match, hvis du leder efter en højtydende allrounder, der er fantastisk under alle forhold.

Formen på Tinder-D8 afsluttes i en afrundet firkantet hale med quad eller thruster fin opsætning, en enkelt konkav fra midten af sektionen fører ud i en dobbelt konkav ved finnerne, kombineret med et fladere rocker, der får dig hurtigt ned ad linjen, holder dig i lommen og forbedrer dine manøvrer.

Hver CSE Tinder-D8 leveres med 5 FTU-finbokse (alle kompatible med Futures®-finner), så du kan køre som en quad eller thruster.

Detaljer:
Bølgetype: Alle forhold
Ideelle bølger: 1-6ft
Niveau: Mellemliggende til avanceret

Dimensioner
- Længde: 6'8"
- Bredde: 21" ¹/²
- Tykkelse: 2 ⁷/⁸"
- Volumen: 44.6 L
- Vægt: ca. 3,26 kgNSP’s historie
Hvis du ser et NSP-surfboard eller SUP, så kan du vide dig sikker på, at der er lagt mange tanker i undersøgelser, design, udvikling og vores miljø. NSP er kendt for høj kunde support og respekt overfor vores miljø i deres udvikling og produktfremstilling!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Board størrelse (interval): 6-7'