Shapers Union The Cheater 7'0" FTU - Surfboard

Varenummer SUTC0801
6,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Carl Schaper-designet Cheater, er et kort board, der kan bruges til lidt af det hele. Hvis du kun måtte vælge et enkelt bræt, ville CSE Cheater være et solidt valg. Surfboardet er bredt nok med tilstrækkelig volumen til at fungere godt til helt basal afslappet surfing.

Designet byder på smukke konturer kombineret med et afslappet løft i næsen, en klassisk rulle til V med dobbelte konkaver i halen, der er sammensat for at give dig let adgang til alle bølger. Dog bevarer boardet masser af ydeevne og fart i alle bølger.

Cheater kommer i en 4 + 1 fin-setup, der gør det muligt, at være kreativ i din opsætning, hvor du kan skifte mellem quad og thruster. Under konstruktionen af boardet placerede NSP finboksen lidt længere bagud for at gøre den tilgængelig til en thrusteropsætning.

Detaljer:
- Bund: Soft roll to mid V to double concave
- Sværhedsgrad: let øvet – pro
- Bedst egnet til: alle typer bølger
Dimensioner
- Længde: 7'0"
- Bredde: 20 3/4"
- Tykkelse: 2 3/4"
- Volumen: 44.2 L
- Vægt: ca. 4.01 kgNSP’s historie
Hvis du ser et NSP-surfboard eller SUP, så kan du vide dig sikker på, at der er lagt mange tanker i undersøgelser, design, udvikling og vores miljø. NSP er kendt for høj kunde support og respekt overfor vores miljø i deres udvikling og produktfremstilling!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Board størrelse (interval): 7-8'