Shapers Union Pro 9 - 9'1" FTU - Surfboard

Varenummer SUPR0801
7,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
NSP Pro-9 er designet af Carl Schaper som et performance-longboard, og det er Bonga Perkins 'foretrukne allround-board. I over 20 år har den tidligere 2-gangs verdensmester Bonga surfet små variationer af denne form. Den mest betydningsfulde forbedring er i Pro-9's noseriding.

Pro-9 er en longboard med så meget shortboard klemt ind i det som muligt. Carl Schaper vil ofte påpege den bageste tredjedel af boardet, da det passer næsten perfekt til hans 6'2 trin op, med samme tykkelse, haledimensioner og skinner. Bunden har en blød rulle til V i midten, der løber ind i V med en dobbelt konkave i halen.

Pro-9 er designet som en enkelt fin- eller quad-fin-opsætning og er et lavt volumen, ekstremt højtydende longboard, der er i stand til at gøre det hele med masser af manøvredygtighed og solid noseriding!

Pro-9 kommer i en 4 + 1 finkonfiguration, så du kan være kreativ i din opsætning af et quad eller thruster setup. NSP placerede Surf 10-finboksen lidt længere bagud for at gøre den tilgængelig til en thruster opsætning.

Detaljer:
Nederst: Blød rulle til midt V til V til dobbelt konkave
Sværhedsgrad: lidt øvet - pro
Bølgetype: Alle forhold

Dimensioner
- Længde: 9'1"
- Bredde: 22"
- Tykkelse: 2 3/4"
- Volumen: 62.9 L
- Vægt: ca. 5.6 kgNSP’s historie
Hvis du ser et NSP-surfboard eller SUP, så kan du vide dig sikker på, at der er lagt mange tanker i undersøgelser, design, udvikling og vores miljø. NSP er kendt for høj kunde support og respekt overfor vores miljø i deres udvikling og produktfremstilling!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Board størrelse (interval): 9-10'