Shapers Union Butterknife 8'6" FTU Surfboard

Varenummer SUBN0802
7,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du leder efter et all-around board, der kan det hele til dine surf-eventyr skal du tjekke det nye NSP Butterknife surfboard ud! Boardet er lavet i samarbejde med professionelle surfer Carl Shaper, hvilket tydeligt kan mærkes. Det er udstyret med et finne-system, der giver dig god mulighed for forskellige set-ups, der har meget at sige i forhold til fx størrelsen af bølgen. Går man helt i detaljerne er boardet lavet af en carbon base med en EPS kerne. For at forsikre dig om, at boardet kan måske en masse knubs er det lavet tilmed lavet med overlappende fiberglas og et satin rub finish, så du har lang holdbarhed og godt greb i boardet.

Specifikationer:
- SecureCell EPS core
- Carbon hybrid
- 6mm tradition wooden stringer
- Fiberglass

NSP’s historie
Hvis du ser et NSP surfbræt eller SUP, så kan du vide dig sikker på, at der er lagt mange tanker i undersøgelser, design, udvikling og vores miljø. NSP er kendt for høj kunde support og respekt overfor vores miljø i deres udvikling og produktfremstilling!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Board størrelse (interval): 8-9'
  • Discount BundleName: NSP SURFBOARD