Serene 5/4mm Back Zip Black Dame Våddragt

Varenummer 113335-000-1094
1,449.00 DKK 2,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Serene våddragten er en af Neilpryde’s bestseller, og dette er ikke uden grund. Denne Serene model kan anvendes til et bredt spektrum af aktiviteter på vandet alt fra kitesurf til SUP, hvor den på hver sin måde omfavner dit behov som udøver.
Dragten er lavet med Yamamoto Neopren, der giver en klar win win effekt på miljøet og din oplevelse på vandet. Yamamoto Neopren er udvundet af kalksten, der skaber en helt unik cellestruktur i neoprenen. Dette gør, at den sidder tættere på kroppen, og giver derved maksimal varmedannelse og opdrift. Da denne type neopren er fremstillet af kalksten, og ikke oliebaseret som de fleste andre neoprentyper, er det en miljømæssig fordel at bruge Yamamoto neoprenen.
Yderlaget af neoprenen er produceret til at give en silkeblød fornemmelse, hvortil der er tilføjet ekstra spandex for at give en endnu større fleksibilitet i våddragten end førhen. Hotcell 2 teknologien fra Neilpryde giver en hurtigtørrende polypropylenisolering, der skyldes den unikke cellulærstruktur. Dette gør at membranen opfanger et lag varmt vand tæt på huden, hvilket hjælper med at holde kroppens kernetemperaturen op.
Serene dragten er beregnet til de koldere dage i vandet ved temperaturer mellem 6-12 grader. Tykkelsen på dragten gør den til et godt match, hvis du gerne vil være aktiv i de koldere måneder på året.

Detaljer:
- Tykkelse: 5mm på kroppen og 4mm i arme og ben.
- Yamamoto Neopren
- Back Zip
- Apex-Plus
- Hotcell 2
- GBS Seams
- Apex Mesh
- Infrared lynlås
- Armortex knæpuder
- Deboss Knee Flex
- Aquavents
- Detachable Ankle Cinches
- E3 Entry Bib
- E3 Velcro Attachment
- ZIP Puller Velcro Attachment
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2023
  • Køn: Dame
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Backzip