Sensor Snowboard 2022/23

Varenummer N.23.SNM.SEN.XX
2,099.00 DKK 2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Sensor er et legende, freestyle board, der er spækket med teknologi, der hjælper dig med at blive kreativ overalt på bjerget. Den True Twin Shape er ideel til Switch take-off’s og landinger, hvor der er bibeholdt en hvis volumen i nose og tail til at sikre, at den flyder over pudder, hvis du vil sende den i off-pistens udfordringer. Den er bygget på Nideckers Master Core, en let, men stærk kombination af Poppel, Bøg, Gran og Paulownia træ.

Sammen med carbon i nose og tail, kan brættet prale med et væld af pop uden af føles for stift til at smide rundt i en lille 180. En Camrock profil og sidekick-tips til at hæve kanterne giver progression til butters, railes og vilde rotaioner, hvilket er Sensor’s Happy Place. Med en sintret N-7000 base kan du være sikker på at have hastigheden til at smadrer enhver kicker, mens Absorbnid™ forsidelaget vil holde kørslen jævn og forudsigelig.

Dette board er perfekt til den lettere øvet, legesyge snowboarder, der vil udforske alle tricks der er i bogen. Til snowboarderen som stadig er i gang med at udforske hvad snowboarding kan, men også leder efter et board der kan tage dig langt og kan stås på som nybegynder helt til expertlevelSpefikationer:
- SHAPE: Twin Tip
- PROFIL: Camrock
- FLEX: 6/10
- KERNE: N-7000, Master Core

 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Freestyle/park, Offpiste, Piste