Seen Dame Skijakke - Peonies Bl

Varenummer WVT189-D
1,299.00 DKK 2,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
SEEN skijakken er designet i et stilfuldt og slim fit design. En skijakke som ikke går ned på de tekniske egenskaber, komfort og bæredygtighed. Jakken er designet med Picture’s DRYPLAY recyclable membran, som genbruges ligesom plastikflasker, men også udviklet til at være vandtæt, vindtæt og skabe en bedre åndbarhed i skijakkens indeklima. THERMAL DRY systemet søger yderligere for, at udsatte steder for fugt og varme får ekstra mulighed for at forlade jakken. THERMAL DRY systemet giver dig altså muligheden for at forblive aktiv uden det føles ubehageligt og indelukket, en funktion som er udviklet ved hjælp af body mapping, virkelig kan mærkes i skiløbet. SEEN JKT er yderligere designet med ’jacket to pant interface’ som gør det bekvemt og hurtigt at tilkoble en snesikker isolering til dage hvor det dybe sne og offpisten venter. En perfekt allround jakke til pigen, som gerne vil udfordre de mange muligheder der er i sit skiløb.

Detaljer:
- DRYPLAY RECYCLABLE membrane
- 20K MM vandtæt / 15 K g åndbarhed
- 2-lags mini-reps
- THERMAL DRY system
- YKK vandtætte lynlåse
- Jacket to pant interface
- Justerbare håndled og hætte
- Liftkort lomme
- Slim fit
- Materiale: 64% genbrugs polyester / 36% polyester

Picture’s historie
Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Jakketype: Skijakker
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Relaxed fit
  • Isolering: Foret
  • Vandsøjletryk: 20.000mm