Scribe Re:Flex Binding Black

Varenummer 10552107001
1499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne binding er perfekt til begyndere eller dem, der gerne vil have en lidt mere afslappet og fleksibel binding. Bindingen kan bruges alle steder på pisten, men er, grundet den store fleksibilitet, specielt velegnet til parken. Burtons binding kommer med Supergrip Capstrap, der fusionerer to Burton teknologier i en minimalistisk tå-strop. Dette giver et yderst lækkert touch til din binding. Dertil er dine straps monteret med et blødere materiale, som sikrer at komforten holdes i top, selvom rygraden i bindingen skulle være stiv.
Denne Re:Flex model er kompatibel med alle større board-monteringssystemer.

Detaljer:
- BASEPLATE: Single-component
- HI-BACK: Single-component konstruktion
- ANKLE STRAP: Asym Hammockstrap er ultra responsiv
- TOE STRAP: Supergrip Capstrap 2.0
- BUCKLES: Double Take spænder
- CUSHIONING: AutoCANT SensoryBED suspension , B3 gel

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Burton
  • Køn: Dame