Score Snowboard 2022/23

Varenummer N.23.SNM.SCO.XX
1,999.00 DKK 2,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Score er lavet udfra en gennemprøvet Nidecker teknologi og deres legendariske byggekvalitet for at hjælpe dig med at gøre fremskridt med stil. Hjertet af dette snowboard er en poppelkerne med Beech Stringers med ekstra holdbarhed. I kombinationen med standard Camrock profilen levere en livlig, men alligevel tilgivende tur; kantovergange føles glatte, mens den ekstra rocker gør arbejdet let, selv hen over de ujævne sektioner. Den behagelige tur bliver endnu bedre med Nideckers Absorbnid™ forsidelag, hvilket er en teknologi lånt fra toppen af snowboard linjen og tager de værste rystelser.

Scores Directional Twin Shape er den ideelle platform til at bevæge sig problemfrit fra de små stier til parken og videre endnu med en sintret N-5000 base, der holder dig foran de fleste. Hele herligheden er pakket i en fantastisk gennemskinnelig mat finish, der vil gøre alle andre misundelig over dit fede board.

Dette board er perfekt til den nye snowboarder der leder efter en lidt mere performance board, der besidder stor tilgivelighed, men stadig har en Camber profil gemt i sig. Den er perfekt til det hele, om det er på pisten, i off-pisten og mange laps i parken. Alsidigheden er ikke til at tage fejl af.Spefikationer:
- SHAPE: Directional Twin
- PROFIL: Camrock
- FLEX: 5/10
- KERNE: N-5000, Fullwood Core
 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Freestyle/park, Offpiste, Piste