SCOOTER GEMINI Citrus Twist

Varenummer KAY-WAGEM41-CIT
3249.00 kr 6499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Wave Sports Historie, hvem er de?

Wave Sport er et globalt kajakbrand, der lever og ånder for kajaksporten. De har siden deres spæde start leveret en række fantastiske produkter, til verdenskajak udøvere, der med åbne arme har taget deres produkter til sig. Wave Sports kajakker vil gøre alt for at give dig en fantastisk dag på vandet, grundet den høj kvalitets materialer, deres kajakker er produceret i.
Produkt information

Denne Tandem kajak er som de fleste andre tandemkajakker til dig, der gerne vil nåde vandet sammen med en ven eller din bedre halvdel. Kajakken er yderst stabil, som også gør det meget anvendelig til to personer, som nødvendigvis ikke ror i takt. Kajakken er let at styre fra side til side, som gør den yderst populær blandt vores kunder.
Detaljer:

- Mål: 385 x 80 cm
- Vægt: 28 kg
- Lasteevne: 200 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Wave Sport
  • Kajak type: SitOnTop