SCO Pullover Defined Light

Varenummer 244328-5052
399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

SCOTT Defined Light Pullover er en poly-blanding med en dejlig blød børstet ryg, og er et fantastisk overgangsstykke, der kan bæres direkte på huden eller som et mellemlag, til de kolde dage. Brug pulloveren til sport hjemme i Danmark og tag den med på vinterferien når de kolde måneder nærmer sig.

Detaljer:

- Meget åndbar
- ¼ lynlås
- Formede ærmer ved håndled

Scott’s historie

Scott er et af de mest velkendte og ikke mindst anerkendte brands til udendørs grej og tech i hele verden! Mærket sprang ud fra Amerika i de sene 50’ere, hvor de startede med at lave skistave. Herefter har de bevæget sig over i mange andre sportsgrene, hvor de fx har fået et kæmpe stort navn indenfor cykelsporten. I dag har Scott fokus på innovation, teknologi og design og de har hovedkvarter i Schweiz. Hvis du køber et Scott produkt kan du være sikker på, at der er gået mange hundrede timer af ingeniørarbejde i produktet, hvilket forsikrer dig om at kvaliteten er i top hver gang.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Scott
  • Køn: Herre