Airflex Junior Rygskjold

Varenummer 271921-1001
599.00 DKK 799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

SCOTT AirFlex Junior Back Protector er designet til børn, giver god beskyttelse og har en fremragende pasform til de små helte. Den samme beskyttelsesplade som Scotts voksenskjold, skulder- og hoftestropper sikrer beskyttelsen, hvor den er mest brugt, hvilket sikrer en maksimal beskyttelse samtidig med, at den giver maksimal frihed! Uanset hvad dine børn er interesseret i, så hav altså sikkerheden som første prioritet!

Detaljer:

- D3O beskyttelse
- Soft Shell
- Backpack friendly
- Airflex level 1 protectionScott’s historie

Scott er et af de mest velkendte og ikke mindst anerkendte brands til udendørs grej og tech i hele verden! Mærket sprang ud fra Amerika i de sene 50’ere, hvor de startede med at lave skistave. Herefter har de bevæget sig over i mange andre sportsgrene, hvor de fx har fået et kæmpe stort navn indenfor cykelsporten. I dag har Scott fokus på innovation, teknologi og design og de har hovedkvarter i Schweiz. Hvis du køber et Scott produkt kan du være sikker på, at der er gået mange hundrede timer af ingeniørarbejde i produktet, hvilket forsikrer dig om at kvaliteten er i top hver gang.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Scott
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame, Herre, Junior