Saturday - dame Snowboard 2022/23

Varenummer 12G0018
2,069.00 DKK 3,449.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Saturday er en twin form, der føler sig hjemme overalt på bjerget. Standard camber-profilen giver camber mellem dine bindinger for snap og kontrol, rocker ved spidsen og halen for fangstfri snowboarding og flyd. En Quadratic Sidecut forbedrer start og udgang af sving samt kantgreb. Slimewalls® giver en jævn kørsel og øger holdbarheden ved at absorbere stød. Carbon Array 3™ giver ekstra pop og kontrol uden at tilføje stivhed. Saturday er en mid-flexing twin bygget for de øvet til erfarne snowboardere, der ønsker et board til alle forhold.

Teknologier der bruges i snowboardet
TWIN EKSTRA CAMBER:
En ægte twin hybridprofil, der har mere camber end rocker.

LINEÆR KVADRATISK SIDESKÆRING:
Et directional sidecut, der bruger kvadratisk krumning fra spidsen til den bagerste indsatspakke, hvorefter den går videre til en lineær sektion ind i halen. Dette skaber en jævn drejning og kraftfuld støtte gennem svingudgangen uden at miste grebet.

SINTERET BASE:
High-end sintret 4000 Ptex base, der er mere holdbart, hårdere og hurtigere.

WMNS PERFORMANCE™ KERNE:
Specielt formuleret til kvindernes linje, denne kerne kombinerer lette Paulownia træstrenge med højstyrke Aspen.

SLIMEWALLS®:
RIDEs eksklusive Slimewalls® er tilgivende, formbarer og absorberer stød i stedet for at forsvare sig mod dem. Ligesom dine skatehjul udglatter urethanen i Slimewalls® interaktionen med sne-, træ- eller metaloverflader, du måtte køre på. Oven i det hele er dette praktisk talt, de mest holdbare sidevægge inden for snowboarding.

ROLL-IN KONSTRUKTION:
Unik 3D-struktur bygget op omkring vores urethan Slimewall® sidevægge. Designet til at øge den samlede pladestyrke, forhindre afskalning af forsiden og reducerer vægten.

LINEÆRE carbonlaminater:
To strimler af kulstof tilføjet under kernen giver mere snap for ollie-kraft.

CARBON RAY LAMINAT:
Denne strømfordelingsteknologi giver total boardkontrol på alle positioner. Udbredte carbonstringere placeret ved bindingszonen samler input fra enhver standbredde og alle trykvinkler. Inputtet overføres derefter til det modsatte kontaktpunkt for maksimal boardkontrol.

HYBRID GLAS:
Triaksial på toppen, biaksial på bunden; afbalanceret torsionsflex og stivhed for bedre respons med hastighed.

SLAGSPLADER LAMINAT:
Tilføjet under hvert bindingsområde for at forbedre trykstyrken og forhindre brætbrud, hvor det betyder mest. Tilbydes i to niveauer, enkelt og dobbelt.

TOPLØS KONSTRUKTION:
Ved at overføre grafik direkte til glasfiberen fjerner Topless Construction behovet for at have ethvert materiale. Denne proces forbedrer den generelle holdbarhed og reducerer vægten.

CLEAVE EDGE™ STÅL:
Næsten 50 % mere stål, giver uovertruffen modstand mod kantrevner og kan afstemmes til større radier.


Er du stadig i tvivl?
Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. One Open Sky står altid klar til at hjælpe dig, vi kan kontaktes på Telefon, Mail eller et besøg i vores to butikker der befinder sig i Herning og København.
Mail: Info@oneopensky.dk
Telefon: 97 12 29 65
 

Specifikationer

  • Brand: Ride
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Camber
  • Terræn: Allmountain, Freestyle/park