Sakana

Varenummer 19D0001
4,236.00 DKK 5,649.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Hvis du leder efter en ski, så er du kommet til det rette sted. Lines Sakana er en fantastisk ski, der med sine funktionelle teknologier vil give dig en komfortabel dag ude i det fri.

Line har produceret nogle af verdens bedste all mountain ski igennem tiderne, hvor livet udenfor pisterne er i høj kvalitet, og det samme kan siges om tiden på pisterne. Dette skyldes ikke mindst skienes dreje radius, der ligger på 15 meter, som er ligesom en carving ski. Skien udfylder derved alle de behov som en skiløber kunne ønske sig.

Kernen på skien er produceret af træ og letvægts Paulownia, som skaber den bedste vægt fordeling, samt den mest robuste kerne i denne kollektion. Skiens kanter er konstrueret af polyethylen i et vertikalt design. Dette giver en ski, som let absorbere eventuelle vibrationer, og giver en bedre kraftoverførelse fra dig til sneen. Lines ikoniske Swallowtail vil med garanti give dig en unik fornemmelse i den bløde powder sne. Skiens hale er konstrueret til at synke ned i sneen, som derved presser skiens spids opad. Dette giver dig muligheden for at have en helt almindelig skiposition - uden af skulle læne sig tilbage – men stadig ligge flyvende ovenpå sneen. Dertil er der ingen fare for, at halen skulle gå i stykker, eftersom den er forstærket af titanal. Lines Early Rise teknologi sørger for, at spidsen og halen på skien er løftet over sneen, for at mindske kontaktoverfladen imellem skien og sneen. Dette sikre dig en bedre ski i den dybe sne, nemmere dreje muligheder og en hurtigere kontakt med skiens hardpack, når man er på skiens kant. Line har produceret denne ski med hele fem forskellige side cuts. Dette betyder, at der er 5 forskellige breder langs skien, der giver en utrolig lækker fornemmelse i dine sving. Skiens overflade er produceret af Lines Carbon Stringers og Flax Taping, som skaber en unik stivhed i skien, uden at få de negative effekter fra Carbon.

Detaljer:

- Kerne: let vægtig og robust
- Fremragende kraftoverførelse til sneen
- Swallowtail
- Lines Early Rise teknologi
- Fantastisk sving radius
- Carbon Flax tape

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2020W
  • Køn: Dame, Herre
  • Terræn: Freeride
  • Ski type: Freeride ski
  • Discount BundleName: Sakana 2020