Sakana - ski 2021/22

Varenummer 19F0001.101.1
4,059.00 DKK 5,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKI-ONLY - Denne ski leveres uden binding. Ved tilkøb af binding, monteres bindingen gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg.

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser.

Den prisvindende LINE Sakana er en alsidig all-mountain ski som ingen anden på markedet. Ved at bruge en unik svalehaleform og camber gennem størstedelen af skien, er Sakana lavet til nemt at kunne dreje på hård sne, men samtidigt at være genial til at surfe gennem dybere sne grundet en tidlig stigningsspids og bred skovl.
Skien er udstyret med directional flex, hvilket vil sige, at dens blødere spids flyder og starter let sving, mens den stivere hale giver kraft, stabilitet og kontrol med høj hastighed. Derudover har skien det som hedder 5CUT™ MULTI-RADIUS SIDECUT. Altså har skien fem forskellige radius, som er blandet ind i dens sidecut. Resultatet heraf bliver en bred vifte af svingformer og en intuitiv fornemmelse.
Prikken over i´et er skiens svalehale. En dramatisk hale knockout afkobler de fjerneste dele af den effektive kant, mens den samtidig tvinger skiens hale ned i blød sne. Resultatet er en ski, der kan køres i kortere længder uden at ofre ydeevnen. Fraværet af materiale i halen reducerer vægten drastisk, mens formen bevarer en lang effektiv kant til at bue sving og bevare kontrollen. I pudder falder halen dig tilbage i sneen og løfter dine spidser for rigelig flotation, mens du bevarer en neutral skistilling, så du ikke får bagvægt i et forsøg på at holde dig flydende. For dem, der bekymrer sig om holdbarhed, skal du ikke være bange, halen er forstærket med titanal, så forbliv i et stykke.

Detaljer:
- Vægt: 1770 g/ski (174cm)
- Drejeradius: 15m
- Flex: Blød
- Ski konstruktion: Full sidewalls (Ultra-High Density Polyethylen lodrette vægge over kanterne absorberer vibrationer og giver kraftfuld energitransmission)
- Trækerne materiale: Paulownia & ahorn
- Dimensioner (mm): 150-105-138
- Kørerniveau: Øvet
- Ekstra teknologier: Titanal Swallow Tail, Carbin Flax Tape

Kørestil: All Mountain og Freeride

Profil: Denne ski kommer med en klassisk camber under bindingen og en rocker i næsen. Dette holder skien ekstremt manøvredygtig i pudder og giver den et enormt løft. Camberen giver dig godt kanthold og hurtig kraftoverførsel.
 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 105-109
  • Ski type: Allmountain, Freeride