Wing-Surfer S26 - Orange 2021

Varenummer S26FW-OR
4,079.00 DKK 6,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktoplysninger
Naish Wing-Surfer tog verden med storm med introduktionen i 2019 og lancerede Wingsurfing-sporten i, hvad den hurtigst voksende vandsport i verden er nu. S25 Wing-Surfer tog starten til det næste niveau ved at tilføje flere størrelser, bedre synlighed og forbedret ydeevne. Denne sæsons helt nye Wing-Surfer S26 er spækket med designfunktioner, der vil føre denne hurtigt udviklende sport langt fremad.

Naish startede med den grundlæggende forfinelse af kurven for at maksimere drive, balance og stabilitet indenfor vindrækkevidden. Antallet af paneler er blevet reduceret for at give en lettere vægt, men sikrer stadig, at den optimale form bevares. Forkantens diameter er øget i midten af vingen for at give en stivere konstruktion. I dette tilfælde er den optimale Wing en perfekt sammensætning en balance mellem diameterstørrelse, træk, hastighed og materialevægt.

S26's vingespidserne giver en perfekt balance mellem power, stabilitet, twist og hastighed. Den midterste diameter er også blevet øget for stivhed og bedre kontrol i højere vind og spring. Alle, herunder tungere ryttere, vil især sætte pris på den umiddelbare "ark ind og gå" fornemmelsen af MK3, som giver forbedret lav ende og vindretningen ydeevne, samt stærk vind stabilitet og kontrol. Nogle ryttere kan opleve, at de nu vil være i stand til at bruge en vinge, der er en størrelse mindre i samme vindforhold, end de ville have tidligere.

Detaljer
- Afbalanceret power og luff evne
- Dybere profil
- Forkant med moderat diameter til vingestivhed
- Oppustet struktur
- Enkel at konfigurere og bruge.

Naishs historie
Naish sætter en ære i at lave produkter, der skaber uforglemmelige oplevelser for deres kunder. De udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter, og når de bruger de bedste materialer på samme tid, har du opskriften på et unikt produkt.

One Open Sky hjælper dig hele vejen:
Vores personale er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på +45 97122965 (Store i Herning) eller +45 35820777 (Store iKøbenhavn).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021