Wing-Surfer Matador S26 - Orange 2021

Varenummer S26FW-MOR
3,659.00 DKK 6,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

S26 Wing-Surfer Matador Orange

Wing-Surfer Matador er kompakt, let og kraftfuld. Den er designet til den erfarne wing-foiler, der ønsker at bruge den mindste vinge til de fremherskende vindforhold, med fokus på at ride dønninger og bølger.

Matador har et dybere træk og større diameter forkant og stiver end en tilsvarende størrelse Wing-Surfer, med kraften placeret endnu længere fremme. Den forreste konus er mere spids i midten og bærer mere hen over vingefanget. Alt dette samles for at skabe en vinge, der let kører opad, og derefter flager i neutral med fantastisk stabilitet og balance til at ride på bølger, dønninger og lave downwinders. Med tonsvis af ark-i-og-gå-kraft vil selv tungere ryttere finde det nemt at komme op på deres foil.

Når den først er markeret i neutral på en bølge eller dønning, forsvinder den lette og smidige flyskrog næsten som en tyrefægterkappe - så du nemt kan skære og glide. Således navnet "Matador."

I modsætning til all-around Wing-Surfer, er Matador designet til at blive kørt for det meste op ad vinden og derefter flaget i modvind, så vinduerne er små og placeret, hvor en erfaren rytter har brug for dem, når han kører mod vinden, vel vidende at vingen det meste af tiden vil være flaget. bag dem med fuld synlighed.

 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021