Slash Kite S26 2022 - Blue

Varenummer S26K-SL-BL
4,207.00 DKK 9,349.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Slash er til den dedikerede bølgesejler. Er det dig? Så får du her en kite som har netop de egenskaber som du skal bruge for at kunne glemme alt om kiten og i stedet fokusere på at surfe. Slash drifter utrolig godt, er forudsigelig og stabil uanset forholdene hvilket gør den til en favorit hos mange bølgekitere. Dragen er forstærket så den kan holde til at blive brugt i selv de hårdeste forhold så du ikke skal stå på stranden og se på.
Stil: Bølge og Strapless

Karakteristika:
- Easy Park-and-Ride Surfing
- Powerful Low-end
- Incredible Wind Range
- Light Bar Pressure
- Quick Water Relaunch
- Taske inkl. lomme til både pumpe og bar
Konstruktion:
- Briddle Adjustment Setting
- HT plus Seam
- Molded Strut Ends
- 3 struts
- 4 lines
- QuadTex Canopy
- Diagonal Load Seam
- One Point Inflation
- Aramid Patches

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. Hos Naish finder du produkter til alle; lige fra den professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kite type: Bølge