Dash Kite S26 2022 - Red

Varenummer S26K-DA-RE
4,904.00 DKK 10,899.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Dash er en Freestyle / Big Air kite som samtidig kan sejles af de fleste. Kiten er udviklet til at give dig den maksimale frihed på vandet og der er ekstra fokus på at kunne dreje hurtigt og giver samtidig masser af power hvad end du er til kiteloops, unhooked eller bare gerne vil hoppe højt.
Dragen er hurtig, overraskende nem at kontrollere og let at relaunche. Dragen har været med i Naish' program i mange år og i år er den opgraderet med færre syninger og paneler for at gøre den endnu lettere og mere responsiv.

Er dette kiten for dig?:
Hvis du ønsker en kite som flyver hurtigt og har masser af power er Dash noget for dig. Den give både mulighed for freestyle samt high-end performance i kiteloops.

Detaljer:
- Quad-tex canopy
- HT-tensile thread fortification
- Aramid Patches
- Diagonal Load Seam
- Pregressive Profile
- One Point inflation
- Anti-Stiction Window

Egenskaber:
- Direkte bar-tryk
- Flyver hurtigt og langt fremme i vinduet
- Perfekt til Kiteloops/Freestyle

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kite type: Freestyle