S-type Carbon Wingset 2000

Varenummer WINGSET-S2000-CAR
2,498.00 DKK 6,249.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
S-type sættet fra Starboard er til dig som ønsker en solid og stabil surf-session med lækre bløde sving og mulighed for at fange et par bølger. Den reagerer hurtigt men har masser af løft selv til tungere foilere. S-type frontvingen er en medium-aspect som giver din bundsolid stabilitet og control når du er i luften. Forkanten er let buet hvilket giver en ’smooth’ feel og gør det dettere at carve rundt i svingenne. Starboards frontvinger har en karakteristisk dobbelt konkav som giver stabilitet ved høj fart mens spidserne ’knækker’ hvilket giver ekstra greb i vandet når du drejer. Både Front og bagvinge er bygget i Carbon og kommer med Starboards Quick Lock system som gør foilen lynhurtig at samle eller skille ad. Bagvingen kan let justeres da denne er placeret i en saddel så du hurtigt og nemt kan eksperimentere og finde lige netop det løft som passer dig.
HUSK at du selv skal vælge et mastesæt. Du kan se mulighederne i tilkøb til højre på siden.

Hvorfor du skal vælge lige præcis S-Type
S-type føles stabil, solid og sikker at styre. Samtidig får du masser af løft så dette sæt er ideelt til dig som er begynder eller hvis du ønsker en foil som giver lækre bløde carving sving med mulighed for at fange en bølge. S-type kommer i mange størrelser og jo mindre forvinge jo mere fart og jo mindre løft får du.

Detaljer:
• Quick Lock HD system
• Modulær system
• Carbon front og bagvinge

Specifikationer
• Mast: vælg selv et mastesæt fra Starboard – er du i tvivl så hjælper vi gerne på tlf.
• Front Wing: 2000cm2 / 88cm
• Back Wing: 250cm2


Inkluderet:
Skruer + værktøj

Starboards historie
Brandet Starboard er lavet af den tidligere Windsurfing verdensmester Svein Rasmussen. Mærket er af en exceptionel høj kvalitet over hele linjen, så hvis du vil have det bedste af det bedste leder du det helt rigtige sted. Starboard er en aktiv kriger i kampen mod plasticaffald i havene og de prøver helt generelt at ligge nogle miljørigtige standarter over hele linjen.
Starboard har igennem længere tid udviklet foils til windsurfing og har derfor stor erfaring. Al denne erfaring er nu kommet alle de andre foil-grene til gode og med Starboard er du således 100% sikker på at det system du køber virker og er gennemtestet inden brug af de allerbedste i branchen.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til f.eks. størrelsen af vinger eller længde på mast. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Aspect Ratio: Low
  • Foil Type: SUP foil, Surf foil, Wing foil