Ruler Snowboardstøvler - Black/Red

Varenummer 10439107020
1,169.00 DKK 1,949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
De stilfulde Ruler støvler fra Burton er lavet til at skubbe dine grænser, når det kommer til parken og drops i det fri. Denne støvle er til dig, der gerne vil have det bedste, men som har et budget, der skal overholdes. Støvlen tilbyder et medium flex sammen med en komfortabel konstruktion, der i sidste ende tjener formålet, at holde din fod varm, tør og i stand til at kontrollere dit snowboard.

Detaljer:
LACING: Speed Zone Lacing System,
FLEX/RESPONSE: GripLITE
COMFORT: Total Comfort Construction
LINER: Imprint 2 liner features 3M™ Thinsulate™ insulation
CUSHIONING: Sleeping bag reflective foil
OUTSOLE: EST® optimized midsole

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre