Roadie 24 - King Crab Orange

Varenummer SKU-0111-KINGCRAB
1,699.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Roadie 24 Hard Cooler er en sand YETI favorit. Den er 10% lettere, rummer 20% mere og fungerer 30% bedre termisk end sin legendariske forgænger. Med afløbsstik kan du slippe af med overskydende vand eller is med et hurtigt flip. Det helt nye design rummer en opretstående flaske vin, så du øjeblikkeligt kan oppe dit picnic game. Dens slanke design betyder, at glider bag forsædet af bilen, hvilket giver dig hurtig adgang til iskolde drikkevarer, uanset hvor længe rejsen varer.

Teknologier:
- PERMAFROST ISOLERING: Trykinjicerede polyurethanskum i vægge og låg sørger for, at din is forbliver is over lang tid.
- ROTOMOLDED CONSTRUCTION: Gør udstyret svært gennemtrængelig og meget rigid.
- NEVERFAIL HINGE SYSTEM: To hængselstifter og sikringsdesign forhindrer hængslet i nogensinde at gå i stykker.
- QUICKLATCH: Fleksibel, enkel og bygget til hurtig, enhåndskøleradgang.
- VIN-VENLIGE PAKNING: Intern højde er 13” så standard vinflasker passer oprejst, hvilket også gælder for to liters sodavandsflasker.
- HEFTYHAULER HÅNDTAG: Designet til nem indhaling og behagelig transport.

Dimensioner og specifikationer:
- 18 dåser
- 10 kg is

Historien om YETI:
I 2006 grundlagde to brødre YETI Coolers med en simpel mission: byg den køleboks, de ville bruge hver dag, hvis den eksisterede. En, der blev bygget til den seriøse udendørs entusiast. En, der kunne tage alle de tæsk, de vidste, de ville komme igennem ude i marken og på vandet. En, der simpelthen ikke ville gå i stykker. De besluttede tidligt, at produktinnovation ville komme fra nødvendighed og førstehåndserfaring - ikke fra markedsundersøgelser og dataanalyse. I dag, performer YETI produkterne, når det betyder mest - hvad enten det er en udflugt til fjerntliggende ørkener, fiskeri i de danske søer, eller bare at være sammen med venner i baghaven.
 

Specifikationer

  • Brand: Yeti
  • Årgang: 2024