Rise 5/4 GBS BZ Våddragt - Black

Varenummer 123312-000-0798
998.00 DKK 1,999.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Rise har altid været en af de mest succesfulde og bedst sælgende Neilpryde våddragter. Den nye generation af NeilPryde Rise er allerede ekstraordinær i forhold til fleksibilitet og isoleringsevne af sin prisklasse, og den har nu fået forbedret sine materialer, flere modeller, nye farver og et rip tech-stof, som giver flere fordele med hensyn til beskyttelse og holbarhed sammenlignet med normal ydre neoprenlaminering. Dette er især en ekstra fordel, når discipliner som wing og windfoiling bliver mere populære.
En ny, super blød neopren bruges over hele kroppen, hvilket øger komforten. Mesh-panelet er blevet erstattet med et dobbeltforet materiale. Den indvendige isolering er blevet udvidet til hele overkroppen for at sikre at kropstemperaturen kan holdes. Den indvendige foring holder dig varm i de zoner kroppen har behov for det.
Resultatet af de mange opgraderinger er en betydeligt mere fleksibel og en superblød våddragt kombineret med et nyt niveau af varme isolering, som sjældent ses i den prisklasse.
Prisklassen rammer et sweetspot, hvor meget kvalitet udbydes til pengene, og du får en våddragt med mange gode dage i. Dragten kommer også med den holdbare GBS syninger, som betyder at neopren materialet først er limet og efterfølgende syet sammen, for at øge holdbarheden. For at øge livstiden på våddragten, er der i de zoner hvor dragten udsættes for øget slitage på indersiden blevet forstærket med en neoprentape.

Våddragten kommer med en brugervenlig og bekvemmelig lynlås langs ryggen, som gør det let og hurtigt at skifte til eller fra våddragten.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2023
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Backzip