Rewind - dame Snowboard 2022/23

Varenummer 19854106000
2,729.00 DKK 3,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Et All Mountain & Park snowboard


Med et ekstra poppy flex er Burton Rewind Snowboard til kvindelige ryttere, der kan lide et board der kan bruges til at freestyle med et håb for forbedring i parken. Den flade, ultratynde og skate-lignende profil forbedrer turen takket være Filet-O-Flex-designet, men er stadighårdere end noget blødt board derude. Godt greb og en hurtig, men vedligeholdelses lav sintret base giver kontrol og holdbarhed under alle forhold, mens Off-Axis-konstruktionen perfekt tilpasser boardets design til din krops positionering der give en for følelse af boarder, der passer som hånden i handsken.

Detaljer i snowboardet
PurePop Camber Bend har flade zoner for at forstærke poppet og tilføje en følelse af sjov leg.

Boardet har en Twin shape form, som betyder at det er symmetrisk over begge halvdele, det giver dig en god balance, som gør du kan stå på boardet som du ønsker. Den har også et symmetrisk flex, hvilket understøtter følelsen af stabilitet.

Super Fly 800G Core er en to-arts trækerne, der giver ekstra pop og veksler mellem hårdt og blødt træ for at reducere den samlede vægt af boardet, uden at begrænse ydeevnen.

Dualzone EGD er trækorn placeret langs nose- og tail kanterne hvilket gør det står vinkelret på kernen for mere kanthold, respons og styrke i boardet.

Triax Fiberglas giver et blødere flex til lettere ryttere, mens den giver den styrke og respons, der er nødvendigt på bjerget.

En Sintret base der er holdbar og meget porøs, hvilket giver ekstra holdbarhed og overlegen evne til at opsuge voks for et bedre glid i boardet.

Channel® Board Mount er designet til at hjælpe med at få den perfekte stilling.
Længde Bredde Binding Størrelse
141 237mm M
146 240mm M/L
149 242mm M/L
152 245mm LHvis du har flere spørgsmål om snowboardet er du altid velkommen til at kontakt os. Du kan kontakte via mail eller telefon. Men har også den mulighed at komme forbi en af vores butikker i enten Herning eller København.

Telefon: 97 12 29 65
Mail: info@oneopensky.dk
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Camber, Hybrid Camber
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste