DreamStick

Varenummer DREAMSTICK
4099.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Intro
"Simplicity super charged" - DreamStick kitesurf baren er henvendt til kitesurfere der leder efter det letteste kontrolsystem, med liner der ikke strækker, det letteste Quick Release System (sikkerhedssystem) og auto-swivel teknologi.

Teknologiens betydning for dig
DreamStick er lavet af de ypperste materialer og er kulminationen på +20 års erfaring og design. Der er tænkt på alle funktioner og baren er en drøm at sejle med. ISO certificeret med det simpleste Quick Release System på markedet, hvor du ikke behøver at løfte udløserhåndtaget for at samle chicken loop’et. Reedins eksklusive auto-swivel teknologi sikrer at dine front liner aldrig er snoede efter et kiteloop. Det tynde håndtag der kun måler 21mm i diameter leverer uovertruffen håndtering. Breden på linerne kan på sekunder justeres fra 43 til 49cm så du kan bruge samme bar til alle størrelser kites, og samtidig undgå at baren bliver for bred til at spinne rundt. Flaggingline og Trimlinerne er dækket med polyurethane så du undgår slid og opnår maksimal levetid. De helt nye Cousin MEL liner er forstrukket via en ny teknik så du undgår at linerne strækker og er samtidigt super nemme at rulle ud og ind. Hver detalje er blevet nørdet for at lave den letteste kitebar på markedet. Baren er strømlinet, simpel og konstrueret i absolut bedste kvalitet og materialer. Når du først har prøvet den, vil du aldrig sejle med andet.

Detaljer:
-Auto swivel technology with Ceramic ball bearing
-Click-in quick release
-PU covered Trim line and Flagging line
-Skinny diameter bar at 21mm
-Textured grip and fingers ergonomic shape
-Adjustable Bar width 43-49cm
-New Cousin MEL flying lines 22+2m, with “locked splices” construction.
-Back line length adjustment hidden inside floaters.
-Aviation grade aluminum CNC center piece for lightest weight and durability
-Lightest complete control system to date.
-Short leash for maximum efficiency.
-ISO norm approved

Reedin Kites
Reedin Kites er ejet og udviklet af to af sportens mest fremtrædende profiler: Prorider Kevin Langeree (der har vundet flere titler og konkurrencer, bla. King of The Air tre år I træk fra 2017 til 2019) og Damien Girardin (tidligere designer for Naish kites og anerkendt som en af de bedste kitedesignere/ingeniører i verden).

Det siger Kevin Langeree selv om DreamStick baren:
The first time I rode the dream stick I was totally hooked by the skinny diameter right away, it felt like I had way more strength holding my bar, and then my first loop, seeing the auto-swivelling in action with my front lines staying perfectly untwisted, I was so stoked.

One Open Sky står klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige kiteudstyr
Er du i tvivl om hvilket kiteudstyr der passer til dit niveau eller de forhold du sejler i, står vi hos One Open Sky altid klar med råd og vejledning til lige netop dit behov. Vi har mange års erfaring og står 100% inde for de produkter vi sælger, som alle er testet af både personale og teamriders.

Please note that we do not sell or ship the Reedin Dreamstick bar to Germany or the United States.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • : reedin
  • Brand: REEDIN KITES