Reactor Reef Boot

Varenummer 3285-A81
229.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

VARENUMMER: 3285-A81 – BLACK/ COAL
O’Neill Reactor Reef Boot
Beskyt dine fødder imod muslinger, sten, søpindsvin og andre skarpe genstande i og på vej ned til vandet. Skoene er konstrueret i en slidstærk 2mm neopren, har en fleksibel gummisål og anatomisk korrekte syninger. O’Neill Reactor Reef er produceret i en holdbar 2mm neopren uden trælse syninger. Perfekt til strandturen, til vinterbadning, kajak, SUP og anden aktivitet i vandet.

Detaljer:
- 2mm Fluid Foam neopren
- Round Toe
- Fleksibel og frostærket sål
- Slip-on design
Fluid foam: er et slidstærkt neopren materiale, som kan modstå slid og kompression. Neoprenen giver en smidig fornemmelse og er strækbar.
Historie om brandet

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2022
  • Køn: Dame, Herre
  • Discount BundleName: O'NEILL NEOBOOT