Reactor II 3/2 Back Zip Full Våddragt

Varenummer 5040-A00
749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

5040-A00 –BLACK
O’Neill Reactor II 3/2mm Back Zip Full
Reactor serien fra O’Neill er netop blevet opgraderet. Deraf får du her en våddragt som kommer med den perfekte kombination af fleksibilitet og slidstyrke til en skarp pris. Denne våddragt kan bruges på ferien eller i de varme sommermåneder herhjemme. Dragten har lange ærmer, lange ben og lynlås bagpå. Ideel til alle typer vandaktivitet.
- UltraFlex Neopren
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Flatlock syninger
- Krypto Knee Padz
- Back-zip
Historien om brandet
Flatlock syninger: er en teknologi, der bliver brugt i hele våddragtsindustrien. Det fungerer således at neoprenpanelerne overlapper hinanden og dernæst bliver syet sammen. Derved opnås god slidstyrke og komfort. Denne type syning bruges ofte i sommerdragter.
Stratetic Seamless Paddle Zones: er et ergonomisk korrekt panel uden ”trælse” syninger langs armene. Dette mindsker ”rashes” og øger fleksibiliteten og giver maksimal komfort.
100% UltraFlex DS neopren: er en type high-performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. ”Stretch-factor” – 150%.
Krypto Knee Padz: Ergonomisk beskyttelsespanel på knæene

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 3 mm
  • Lukning: Back zip
  • Discount BundleName: O'NEILL WETSUIT-M