Reactor II 3/2 Back Zip Full Våddragt

Varenummer 5040-FA5
749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Reactor-serien sikrer dig god performance når du skal på vandet om sommeren. Reactor 2 er desuden opgraderet yderligere og dragten er et lækkert mix af strækbarhed, komfort og styrke så du kun skal koncentrere dig om at have det sjovt. Forskellige features på dragten gør den oplagt til sommerbrug hvad end du er erfaren eller nybegynder. Dragten byder bl.a. på glatskin både for og bag hvilket beskytter dig mod vinden mens lynlåsen i ryggen gør det let at komme ind og ud af dragten. Leder du efter en våddragt til sommerbrug så får du utrolig megen dragt for pengene i en Reactor 2.

Detaljer:
Ultraflex Neopren: High-performance neopren med en super strækbarhed på 150%. Neoprenen har desuden et utrolig slidstærkt ydermateriale som sikrer dig en lækker dragt i mange år.
Smoothskin: Glatskin på både front og ryg for at sikre imod vinden.
Critically Taped Seams: Forstærkede samlinger for øget holdbarhed
Flatlock syning: En af de mest anvendte metoder til at sy våddragter i verden. Neoprenen lægges fladt oven på hinanden som navnet antyder og sys sammen vha. 4 nåle og 6 tråde. Det betyder at du får en samling som er super stærk men samtidig behagelig at have på fordi den er ’flad’ på indersiden. Flatlock syningen giver dig desuden mulighed for at ånde så du kan være på vandet i længere tid på de helt varme dage.
Back Zip: Klassisk lukkesystem med en lynlås på ryggen. Det gør dragten utrolig nem at komme i. Lynlåsen er desuden forsynes med en længere snor som sikrer at du egenhændigt kan både åbne og lukke dragten.
Minimal Seam Design: Større paneler med færre syninger og samlinger, det giver et ultimativt og ergonomisk fit.
Stratetic Seamless Paddle Zones: Ergonomisk korrekt panel uden syninger og samlinger under armene. Dette mindsker ”rashes”, øger komforten og giver maksimal komfort der hvor du behøver det mest.
Krypto Knee Padz: Slidstærkt neoprenpanel med høj strækbarhed og ergonomisk udformning på knæene. Giver øget komfort og holdbarhed.

O’Neills historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsmærke i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke tænker over, er at vandtemperaturen kommer helt ned til 0 grader celsius i vintermånederne. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes. O’Neill har siden 1998 udelukkende anvendt bæredygtigt Limestone neopren, og har siden implementeret flere bæredygtige materialer som Eco Carbon Black gummi, der er genanvendt fra brugte bildæk, Aqua Alpha vandbaseret lim og Dope-Dyed yarn der sparer enorme mængder vand og energi og reducerer forurening af spildevand.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2022
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 3/2mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Discount BundleName: O'NEILL WETSUIT-M
  • Lynlås: Backzip