Reactor II 1.5mm Front Zip Jacket Våddragt

Varenummer 5046-A00
529.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Reactor-serien sikrer dig god performance når du skal på vandet om sommeren. Reactor 2 er desuden opgraderet yderligere og jakken giver et lækkert mix af strækbarhed, komfort og styrke så du kun skal koncentrere dig om at have det sjovt. Jakken er til dig som har brug for lidt ekstra varme på de koldere dage, men nyder at have mulighed for at tage den af og på mens du er på vandet.

Detaljer:
- Ultraflex Neopren: High-performance neopren med en super strækbarhed på 150%. Neoprenen har desuden et utrolig slidstærkt ydermateriale som sikrer dig en lækker dragt i mange år.
- Flatlock syning: En af de mest anvendte metoder til at sy våddragter i verden. Neoprenen lægges fladt oven på hinanden som navnet antyder og sys sammen vha. 4 nåle og 6 tråde. Det betyder at du får en samling som er super stærk men samtidig behagelig at have på fordi den er ’flad’ på indersiden. Flatlock syningen giver dig desuden mulighed for at ånde så du kan være på vandet i længere tid på de helt varme dage.
- Front Zip: Lynlås på fronten af dragten som gør det nemt at komme ind og ud af dragten. Desuden er det let at justere dragten så du kan komme af med varmen mens du er på farten.

O’Neills historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsmærke i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke tænker over, er at vandtemperaturen kommer helt ned til 0 grader celsius i vintermånederne. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes. O’Neill har siden 1998 udelukkende anvendt bæredygtigt Limestone neopren, og har siden implementeret flere bæredygtige materialer som Eco Carbon Black gummi, der er genanvendt fra brugte bildæk, Aqua Alpha vandbaseret lim og Dope-Dyed yarn der sparer enorme mængder vand og energi og reducerer forurening af spildevand.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2022
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 1.5mm
  • Dragttype: Neopren top
  • Discount BundleName: O'NEILL NEOTHERMO
  • Lynlås: Frontzip