Reactor-2 2mm Pull Over Vest Våddragt

Varenummer 5078-A00
297.00 kr 349.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne herreversion af Reactor 2 våddragten bringer præstationsdrevet teknik til denne enestående dragt, hvor du virkelig får noget for pengene. Våddragt har en backzip og giver en god blanding af elastisk materiale, holdbarhed, og tilbyder en super høj komfort.

Detaljer:
- Flatlock syninger
- Ultraflex Neopren
- Sømløs Paddle Zoner
- Dobbel super forseglet krave
- Back-zip lynlås

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 2 mm