RC7 Classic Nis Rulleski

Varenummer M02115
1,319.00 DKK 2,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
RC7 Classic er det sikrer valg til den gode rulleskiløber. De brede gummihjul med et lavt balancepunkt, gør denne ski er meget let kørende. Med en kraftig aluminiumsramme får du som rytter et godt flex i skien, hvilket tydeligt kan mærkes, når man hjerner afsted på de danske cykelstier med bump og små grene. Skien kommer med en monteret NIS-plade, der gør det meget nemt at montere en NNN binding. Skien er designet til dig, der gerne vil have nogle lange friske køreture i Danmark, med en let og komfortabel rulleski, der ikke gør dig træt i længden.

Detaljer:
- Hjuldiameter 80 mm
- Hjulbrede 38 mm
- Længde 700 mm
- Monteret NIS plade
- 990 gram pr. ski

Hvordan vedligeholder jeg mine rulleski?
Der skal ikke meget til at vedligeholde dine rulleski. Det eneste du skal gøre, er at opbevare dem varmt og tørt, så det vand, der er på dem efter en dag i naturen, hurtigt tørre ind. Efter en køretur om efteråret eller vinteren, hvor underlaget med garanti er vådt, er det en god ide at tørre dem over med et viskestykke, så det værste skidt også kommer af.
Kuglelejerne i alle vores rulleski er lavet i kvalitet, og er smurt med fedt på forhånd, så det er vigtigt, at du ikke selv smører dem eller putter rustopløsende middel omkring, da dette vil ødelægge kuglelejerne.

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2017-18