RC4 The Curv TI WS AR + RC4 Z11 PR binding

Varenummer P15320
3,499.00 DKK 5,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: Ski-only - Denne ski leveres med binding. Vi vil gerne hjælpe med at indstille bindingen korrekt til din størrelse. Skriv derfor følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordre:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Vægt i kg

Produkt information
Hvis du er til carving og race på pisten skal du have fat i et par RC4 ski fra Fischer. Denne linje af ski er lavet specifikt til dig, der gerne vil først ned for enden af bjerget og du kan være helt sikker på, at du bliver hurtigere end de andre i din gruppe med disse ski. Skiene er lavet med en smal vidde, der gør dem hurtige fra kant til kant og en stærk stabil, men let, Sidewall konstruktion der gør dem helt perfekte til carving og hurtige sving på pisten.

One Open sky anbefaler dig denne ski, hvis du er øvet på vej mod ekspert.

Hvorfor du skal vælge lige præcis denne ski?
Du skal vælge et par RC4 ski, hvis du kun er fokuseret på hurtighed, racing og carving. Til denne ski medfølger en RC4 Z11 PR binding, som vi monterer for dig.

Detaljer:
- Optimal til pisten
- Stabil og manøvredygtig
- Sandwich sidewall konstruktion
- 68 mm under foden

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Dame
  • Ski type: Dameski