Rc4 The Curv Ti Ar + Rc4 Z11Pr

Varenummer P08418
3574.00 kr 5499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Fischers Historie:

Fischer er en af de første anerkendte ski brands, som vi stadig ser på markedet i dag. Firmaet blev grundlagt af Josuf Fischer tilbage i 1924, hvor det lige siden kun har vokset. Dette resulterende i, at man i 1959 kunne kalde sig det førende firma indenfor produktionen af ski og skiudstyr. Fischer stoppede ikke her, for de havde/har altid større ambitioner om at kunne levere de bedste produkter til deres kunder, og denne vision har de stadig. Dette viser sig også i deres kvalitetsprodukter i alt fra ski til skistøvler. Hvis du falder for en af fischers mange produkter, er kvaliteten uden tvivl i verdensklasse.
Produkt information:

Skien er en All Mountain Rocker, som betyder, at skien kan bruges over hele bjerget. Rocker elementet betyder, at skien har en mindre kontaktoverflade med sneen. Rockeren sikre dermed, at skien er nemmere at dreje på, samt der skal bruges færre kræfter. Skien kommer med Fischers Air Carbon Ti 0,5 base. Denne base er konstrueret med en træ kerne med to lag titanal, der styrkes af et lag Air Carbon. Dette resulterer i et perfekt greb i sneen, og en glidende fornemmelse på pisterne. Skien er produceret med Fischers helt specielle Triple Radius teknologi, der sikre bedre kontrol over skien igennem hele svinget.
Detaljer:

- Allride
- Air Carbon TI 0,5
- Free Milled Titanium
- Triple Radius
- On-Piste Rocker
- Sintered Bases
- Concave Sidewall
- Sandwich Sidewall Construction
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skien vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Fischer
  • Ski type: Race carve, Randonee ski
  • Køn: Herre