RC4 THE CURV ONE 130 VACUUM GW Skistøvler

Varenummer U08020
3,149.00 DKK 4,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Ekstremt højt ydende støvle med perfekt First-Fit til de brede fødder. Den helt nye, lette RC4 CURV ONE VACUUM-støvle har en termoformbar 3D-præformet foring for sikker hælpasning og er justerbar for at forbedre komforten ved fodens følsomme områder. Støvlens øvre del kan fjernes og justeres for bedre at rumme enhver form for underben eller vrist. GripWalk teknologien tilføjer sikkerhed, komfort og bekvemmelighed.
Detaljer:
- Flex: 130
- Somatec
- GripWalk

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 103 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 130