RC4 THE CURV GT 130 VACUUM GW Skistøvler

Varenummer U05120
3,499.00 DKK 4,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne støvle er noget af det mest alsidig og justerbare du kan få fingrene i. hvis du tidligere har haft problemer med skistøvler, der bare aldrig sad helt rigtigt, skal du prøve disse fra Fischer. De sidder tæt om foden med mulighed for at justere på højden og længden af støvlen. Yderligere er der mulighed for at tilføje Fischers VACCUUME Fitting Pack og blive imponeret over den lækre IFZ liner. Støvlen er til den komfortable side, men uden at gå på kompromis med performance. For at gå det nemmere at bevæge sig rundt, når man ikke står på ski, har Fischer tilføjet deres GripWalk teknologi.

Detaljer:
- Flex: 130
- Lace liner
- Somatec
- GripWalk
- VACCUUME fitting
- IFZ liner

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 98 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 130