RC4 THE CURV 130 VACUUM GW Skistøvler

Varenummer U06620
3,149.00 DKK 4,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne højt ydende letvægtsstøvle giver dig optimal pasform til dine fødder hvis de har en nogenlunde med standard bredde. RC4 CURV støvlen har en termoformet 3D foring for bedst mulig ankel- og hælpasning. Tongue kan fjernes og ændres for bedre at rumme enhver form for underben eller vrist. GripWalk teknologien tilføjer sikkerhed, komfort og bekvemmelighed, når du skal gå nogle distancer med dine skistøvler.

Detaljer:
- Optimal til pisten
- Stabil og manøvredygtig
- Vacuum GripWalk
- Flex: 130

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 103 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 130