RC 4 PODIUM RD 130 YELLOW/YELLOW

Varenummer U01119
5,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne racerstøvle er udviklet til verdens absolutte bedste. Med 92 mm bredde og Race Precision Steering, det revolutionerende styresystem udviklet til præcise kontrol impulser, der gør sådan, at dine bevægelser bliver overført direkte til støvlen. Opnå den ideelle racertilpasning takket være de lækre og holdbare snørebånd i læder med kork-indlæg. Støvlerne er udviklet til de absolut bedste af de absolut bedste.

Detaljer:
- Stiffness: 130
- Race Precision Steering
- Læder snørebånd
- 92 mm last width

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Skistøvle Flex: Flex 130