RANGER ONE 130 VACUUM WALK DARKBLUE/DARKBLUE/DARKB

Varenummer U14120
4,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Letvægt og fremragende ydeevne i ethvert element kombineret med Ranger ONE's enestående evne til gang er for de lidenskabelige skiløbere, der ønsker at få det hele i en skistøvle. Et fremragende design, der bland andet byder på let indgang, intuitiv ski/walk-grip og justerbar 130 flex skal, giver dig mulighed for at nyde lange dage i sneen. Og for at alt dette ikke skulle være nok, har Fischer også tilføjet Dynafit teknologi, der tilføjer en stor grad af alsidighed alsidigheden.

Detaljer:
- Stiffness: 130
- Walk mode grib
- Dynafit teknologi

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Skistøvle Flex: Flex 130