RANGER FR Junior SLR + FJ4 AC SLR binding

Varenummer P21320
1,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: Ski-only - Denne ski leveres med binding. Vi vil gerne hjælpe med at indstille bindingen korrekt til din størrelse. Skriv derfor følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordre:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Vægt i kg

Produkt information
Fischer Ranger Jr er en af de helt nye ski fra det verdenskendte brand Fischer. Denne ski er lavet som en hybrid, der kan køre både piste og freeride. Kanterne fanger sneen super godt på pisten og forenden lader skien flyde ovenpå, når du præsentere den for OFF-piste. Og ikke nok med det lader dens lette vægt dig også hænge i luften, hvis du skulle få lydt til at tage et smut forbi parken. Med en vidde på 90 mm under foden, bliver denne ski optimal for stort set det hele!

One Open sky anbefaler dig denne ski, hvis du er begynder, øvet eller meget øvet.

Hvorfor du skal vælge lige præcis denne ski?
Du skal vælge Fischer Ranger, hvis du kan lide at bruge tid alle steder på bjerget. Er Touring, Freeride, Freestyle og Park noget for dig, så skal du med garanti se nærmere på denne ski! Til Skien medfølger der en FJ4 AC SLR binding, som vi monterer for dig.

Detaljer:
- Optimal under alle forhold
- Stabil og manøvredygtig
- Twin tip design
- 90 mm under foden

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Junior
  • Ski type: Junior