Ranger 84 - Ski 2023/24

Varenummer A17323
5,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Ranger 84 er en all-mountain-specialist, der kan carve på pisten og klare powderdagene. En håndfuld tekniske funktioner gør det til en kraftfuld ski med fremragende freeride- og all-mountain-egenskaber.

Fantastisk performance på og uden for pisten
Den fremragende kvalitet kommer fra konstruktionen og det skræddersyede design.
Håndterbar, responsiv og stabilitet på og uden for pisten gør dette til den ideelle ski hvis du ønsker et setup der kan lidt af det hele. Med en bredde på 84-86mm afhængig af størrelsen får du en ski der kan klarer pisten, pudder, slush eller bare helt friskt sne. De har sat en anden rocker på skien, som gør at den har bedre opdrift i dyb sne, men stadig ikke for kort en kontaktlængde til at du ikke kan få nok ud af skien på pisten.

Skabt til at stå mere på ski!
Ranger-serien er resultatet af 30 måneders samarbejde mellem atleter, butiksansatte, skiingeniører og ski-nørder, som alle ønsker ski, der får mere ud af hver dag på sneen, uanset forholdene.
Skiene i Ranger-familien er fremstillet i Europa og er udviklet med stor opmærksomhed, med en process fastlagt for udvælgelsen af materialer og brugen af genbrugsmaterialer for at minimere miljøpåvirkning og maksimere performance.
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 80-84
  • Ski type: Freeride