Ranger 130 Walk Dyn Darkblue Skistøvler

Varenummer U17020
3,779.00 DKK 5,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Ranger støvlen fra Fischer er den moderne freeride-støvle: let, alsidig og lydhør. Den er perfekt på pisten, når du suser ned over de stejle bjerge, men forlader også gerne resortet for at komme ud på eventyr. Primaloft, termoformbar for og ultralet Grilamid garantere varme, komfort og hurtige, smidige sving. GripWalk Vibram® sål og integreret ski kombineret med walk mode-greb forbedrer evnen til at komme rundt omkring og skaber et rigtig godt bud på en super støvle.

Detaljer:
- Stiffness: 130
- Walk mode greb
- GripWalk Vibram
- Grilamid
- Primaloft

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 103 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 130
  • Skitalje bredde: 90-99