Ranger 115 Fr Ski 2022

Varenummer A17520
4,199.00 DKK 5,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKI-ONLY - Denne ski leveres uden binding. Ved tilkøb af binding, monteres bindingen gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg.

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser.

Produkt information
År efter år er Fischer kommet med den ene fede kollektion efter den anden – og i år er ingen undtagelse. Med deres Ranger 115 FR får du en kvalitets ski, der med sine unikke teknologier sørger for, at komfort og performance er i top.

Skien kommer med Fischers, Free Milled Titanium teknologi, der sørger for at holde skien robust og pålidelig på pisterne. Fischer giver dig med Sandwich Sidewall Construction en ski, hvor basen er konstrueret af træ kombineret med ABS sidewalls, som gør skien stivere med bedre respons til dig som løber. Skien er produceret med Air Tec Ti, hvor kernen forbedres med et lag titanium. Aeroshape giver dig en letvægts ski, mens stabiliteten bevares. Skien er produceret med en carbon front, som gør skien utrolig mobil samtidig med, at man bevare høj stabilitet. Skien kommer med Fischers Sintered basen, der gør skien utrolig slidstærk. Derudover forbedre basen voksningen af skien, så skiens levetid bliver længere.

Detaljer:

- Aeroshape
- Air Tec
- Fiber Tech
- Carbon Nose
- Sintered Bases
- Sandwich Sidewall Construction
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Discount BundleName: Mix & Match A17520
  • Ski type: Freeride