Ranger 102 - Ski 2023/24

Varenummer A17722
5,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKI-ONLY - Denne ski leveres uden binding. Ved tilkøb af binding, monteres bindingen gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg.

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser.

Produkt information
Et sandt all-around produkt, med en blanding af stabilitet, smidighed og kraft. Om det er pister eller puddersne, er Ranger 102 et godt tilbud på begge. Ranger er klar til alle slags eventyr på alle bjerge. Konstruktionen af skien lader den klare enhver form for terræn.
Ranger-skilinjen er et resultat af 30 måneders intest arbejde hos Fischer og deres samarbejdspartnere. Skien er fremstillet i Europa og er udviklet med stor opmærksomhed på valg af råvarer og brugen af genbrugsmaterialer for at minimere miljøpåvirkningen.

Skiens teknologier er bl.a. Flex-Cut, som optimerer fleksibiliteten i skien.
Freeski Rocker, som sikre en kortere kontakt til sneen, og dermed gør ens sving kortere og lettere.
Skien har en træ core komineret med deres ABS sidevægge, det skaber en klassisk sandwich konstruktion for et balanceret flex og perfect rebound.
Der er en formet 0,5 mm indlæg af titanium, som er perfekt matchet til skiens form, det skaber stabilitet, plus optimalt greb i sneen for en glidningsfri tur ned af bjerget.
Skien er forbeholdt skiløbere med erfaring, da den fungere bedst som en off-piste ski, dog kan den også bruges på pisten.
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 100-104
  • Ski type: Allmountain, Freeride