Rail Band Protector - 160 X 4 cm

Varenummer 2099180001030
299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

2099180001030
SUP Rail Band Protector - 160 X 4 cm

Starboard
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Produkt information
Rail tape bruges til at sætte på siden af dit board som det ikke bliver skrammet når du fører padlen gennem vandet og rammer boardet. Du mister nærmest ingen performance men dit board ser pænere ud i længere tid og er ikke helt så udsat for slag på siden. Dette er et must-have til ethvert nyt fast SUP board.
Railtape
Sæt railtape på for at øge levetiden på dit board – dette gøres super nemt ved at rulle den ud og klistre den på boardet.
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vi hjælper dig selvfølgelig med at sætte det på hvis du ønsker eller giver gode råd over telefonen
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2024