Radun Midlayer Jacket - Wht Mel-G Hon Yel

Varenummer LS25-I02S-10373
799.00 DKK 1,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Mange tror, at den varmeste dag på ski kommer gennem en meget tyk jakke, men hemmeligheden bag, om du har det koldt eller varm i bjergene kommer i sidste ende ned til om du er god til lag. Hvis du har erfaring på området ved du, at et godt midlayer mange gange er lige det der skal til, for at justere sin kropstemperatur et nøk opad. Kjus er et af de verdensomspændende brands, der udelukkende laver kvalitetsprodukter og gennem midlayeret til kvinder ovenfor, vil du uden tvivl være i stand til at tage hånd om din temperatur på den bedst mulige måde.

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Fit: Regular
  • Materiale: Tech