RADIUS KIDS NO COLOR

Varenummer 20176101000
1,549.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Har du et barn, der er vokset fra sit gamle snowboard og som har vist interesse for lidt tricks og måske endda parken er det her snowboard helt perfekt! Boardet er lavet til den let øvede og øvede snowboarder, som har et par sæsoners erfaring, men stadig ikke har fuld kontrol over det hele. Boardet er designet til all-mountain men klarer sig forbløffende godt i parken og kan godt klare sig i OFF-pisten. Med et meget blødt flex er boardet behageligt hele dagen igennem, men går ikke på kompromis med stabilitet, holdbarhed og grip.
Boardet er designet med Burtons Channel system, der passer til mange bindinger og specielt godt med Burtons egne.

Detaljer:
- Bend: Rocker ved næse og bagende, Flat ved midten.

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Junior